emma Jsou Vypůjčené

Emma byla velmi nadšená, že ona a Mike se konečně dostanu málo času pro sebe. Místo toho, aby po zbytek třídy o Třída výlet do Španělska, odešla a její milovaný učitel Mike do Kodaně. Celý týden pro sebe. Jak Útulný to bude, pomyslela si. Předtím, než se nejvíce užili sex na Škola, uvnitř WC nebo v jedné z učeben po škole skončila, příliš všechny Orální sex ve Mikova auta, když také Samozřejmě.

Teď by se mají krásný sex v posteli, že Emma toužil dlouho po.

Když dorazili do Kodaně a vstoupil jejich útulný hotelový pokoj, roztrhl okamžitě ji dolů na Micke lůžko a stáhl jí kalhotky, on byl těžce celá cesta tam dole viděl Emma, ​​tak pomyslela si, je to asi nejlepší, co může knula off trochu dříve, než budeme dělat něco jiného.

Strčil jeho penis tvrdě Emma pochvy a ona zakňučel, aby, že neměl čas se dostat opravdu mokrý ještě.

Nyní relaxovat trochu starou ženu, aby to bude pohodlnější pro nás oba řekl Micke k ní, ale Emma nemohla.

Mike vyklouzl z ní a nařídil jí, aby se svlékla, a postavit se na všechny čtyři. Mike vytáhl tubu lubrikantu, začal hladit její zadek a anushål, Emma začala chápat pokud by to vedlo .. on by ji šukat do zadku, to dělalo tak alltd zlo na jí, protože Mike penis byl dlouhý a velmi drsné, ale řekla ne, protože pak Věděla, že by se spousta výprask.

mmm, emma, víte, co se bude dít teď .. Mick řekl, když byl bouchání její řitní otvor s jedním prstem. Emma si myslel, že je to výzva pro ni stěžovat málo a možná, že by být propuštěn.

prosím, mick ne teď … Jsem tak nervózní všechno, prosím, dejte mi to .. špatný emma.

Mikey se skutečný přilnavost na její dlouhé zlaté blond kudrnaté vlasy, nemusíte se mnou hádat, ty malá děvko ty to víš.

Popadl ji a přitáhl si ji dolů, takže ležela na žaludek přes koleno a začal ji plácnout dlaní, inemellan strčil prst a natáhl řiti trochu.

Začalo to nalil slzy se Emma tváři, ale v hloubi duše miluje jeho drsné zacházení. Věděla, že si zaslouží to, jako nadržený malý kukslynan ona byla. Když její hýždě byly červené a prudce hořel stisknutí Micke vaše péro v ní, ona zalapala po dechu, ale neřekl nic.

Mike miluje do prdele svého malého žáka v řiti. Někdy přišel na sám ve třídě s velmi tvrdou pozici, když se zasnil o Emminých těsných otvorů. Vše, co musel udělat, pak bylo dát třídu volného stavu, a tam za studena Emma, ​​poté ona tam přišla a nasál tuhý penis se svými malými krevními červené rty. Malý Kingslyn kluk požití vždy plnou sadu, kterou ji naučil, protože ona poprvé by sát jeho penis a ona, jako panna byla, dostala klökningar všech spermií. Přinutil ji lízat až do poslední kapky, a když neposlouchali, plácl ji.

Naštěstí pro Emmu, přišel Mick rychle a vyprázdnil se do jejího konečníku. Teď byla zcela uppknullad kde nebylo by to tak ublížit, pokud by mohl být hlad po tonårsröv něco později hodin.

Oba skočil do sprchy spolu, poprvé, a oba se těší zabíjení viz navzájem subjekty na tímto způsobem. Líbali dlouhé a hladí navzájem něžně. Bylo jasné, že oba měli silné city pro sebe navzájem.

Později Večer se Micke rezervovat si stůl v spíše příjemná restaurace na boční ulici mimo hlavní nákupní ulice. Oni se procházel tam ruku v ruce, emma měl oblečený v sexy černých těsných šatech a uvedení na její make-up trochu zvláštní vidět trochu víc vyrostl. Byla velmi milá a krásná a všichni muži se na ní, když přišli do restaurace.

Mike si užili pocit, že tam byl s ním, emma doufal, že většina že nikdo nebude věřit, jak mladý je. Jen 17 let, přišla tam s “jahody” na 37th Neměla vlastně ani dovoleno pít alkohol.

Večer plynul a oba jedli a pili dobře, emma dostal trochu lullig vína, ale Mikey, který byl používán více neměl potíže udržet krok přiměřeně střízlivý. Když dojedli, šli do baru, kde bylo více Mania 35 až 40 roky věku. Muži sledovali Emma, ​​když se posadila na barová židle v její těsné černé šaty, její prsa se třpytily v záři svíček a Mike cítil, kalení v kalhotách. Když se vrátíme domů budu šukat malý kundy prudce pomyslel si. Najednou muž přišel do Mikey. Byl to opravdu dobře vypadající muž si myslel, Emma, ​​jeden z těch obchodní muž v tvarovým kostýmu a sexy pohled, měl taky. Po několika minutách, chlap přišel do dvou stála a povídala s Mikem. Emma byla i trochu lulligare, kde seděla a popíjení víno, Mike přišel a chytil ji za ruku a řekl, že teď by to jít domovy.

Mike vysvětlil, že dva affärssnubbarna také bude následovat zpět do hotelu a rychleji, než si mohl myslet, byla Emma poněkud bezmocně opilý na hotel lůžko, probudila se trochu, když si všimla, že někdo hladil její stehna, usmála při pomyšlení na je to Mike, ale stejně tak cítila, že někdo vzal ji za ruku a hladil penis s. Podívala se nahoru a tam byla přímo mezi dvěma muži s tuhými kohouty. Ona se zvážněla rychle a křičel, rychle ji dostal pohlavek a Mick vysvětlil, že nyní by Emma být hodná holka a nechat tyto dvě pěkné muži používají ji jako svou kurva panenka. Emma věděl, že to bylo k ničemu protestovat, ale ona stále cítil strach a nervózní, ona nebyla v prdeli nikoho kromě Fox a gynekolog, křesťan, ale pak kde ona je svázaná a nemohla nic dělat. Teď možná bude muset provést, a to se jí velice nervózní.

Mike vytáhl fotoaparát a začal natáčet, co emma byla zneužita dvěma starší muži. Mluvili přísně se k ní a varoval ji, pokud ji neposlechl je, a uvolní se, že by byli nuceni, aby ji potrestal. Emma se rozešli v poslušné nohy a proč ona nevěděla, ale ona už byla genomblöti kundičku, ona nejspíš seděl a hranami se odtud na tyč. Emma plakala, když jeden člověk narazil na penis v její mokré těsné Teen Pussy. Rozběhl se tvrdě a dlouho předtím, než vytáhl nohy a strčil penis do řiti, zalapala po dechu a prosil Mike k jejich odstranění, ale pak ona rychle penis do úst, cucat teď děvko řekl ten druhý, který má tak Pokud teprve pozorovatel. Emma se tak, moc, jak jen mohla jeho tuhé žilkovaného penis, ale klöktes čas čas. Házeli kolem ní, takže dostala jezdit jeho penis prostě měla v ústech a jeho penis, který byl v řiti byl vytištěn jednou tam, teď měl dva opravdu tvrdé a obrovské kohouty v sobě, to protáhl hodně, a Emma si přál, aby omdlí. Mike natočil celou věc a ještě si užil, vzal svůj penis a začal hladit ho.

Seru na její tvrdé teď kluci, miluje kohout tento děvka, můžete se nikdy dostat dost řekl Mike.

Mmmm opravdu pěkné, že je její kundička křeč kolem jeho penis dobro, které chci do prdele více děr řekl jeden chlap, který v prdeli její kundu.

Ten chlap, který v prdeli její řiť líbilo a tlačil těžší a těžší se do ní, Emma plakala a prosila, aby přestali, ale pak ona byla hrozně potrestán Micku.

Přestaň si stěžovat teď ty děvko, to je to, co jsou. Vaše kočička bude mít spousta kohout teď.

Ten chlap, který v prdeli její kundu běžel rychlejší akci a rychlejší a tvarované do konce hluboko v ní, že v prdeli její zadek vytáhl a hodil ji asi tak, ležela na zpět. Ten chlap, který v prdeli její kundička tlačil rychle do ošklivé robertek v její kundičky a šukal ji s ním, zatímco ten druhý se jí stříká do obličeje, ona olizovala tak moc, jak jen mohla, ale přišel v obrovských množstvích, a když ona byla také opilý, to nebylo tak snadno.

Byla to opravdu pěkné mick, díky za úvěr. sa chlápek jménem Peter.

Milujeme ji šukat znovu, pokud to jde dobře? Dick je dost lame nyní po její těsné díry, ale víme, kde tě najdu hned …

Chlapci zmizeli a nechali malou Emmu s velkým černým penisem v pochvě, Mick šel k ní a pohladil ji po tváři.

Líbilo se ti to líbí? Se vám líbilo být v prdeli dva hrubé kohouty, aby jo?

mm, pokud to tak líbilo řekla Emma.

Micke ji stříkal do obličeje a poprvé neměl polykat Emma a Mick jí facku ne, vzal kartu ní a ukázal jí své nové já.


Leave a comment